Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2273028758

Το ψάρεμα του μήνα

Γραφτείτε τώρα στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε συνεχώς τα νέα μας

Άμεση παράδοση και δωρέαν αποστολη

Κατασκευαστές

  Πληροφορίες

  Όροι Χρήσης - Προσωπικά Δεδομένα (ενημέρωση 25/1/2017)

  Το tsoumakis.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας "Νίκος Τσουμάκης - Είδη αλιείας Ναυτιλιακά " (εφεξής καλούμενη «η επιχείρηση»), που εδρεύει στην Ελλάδα. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην διεύθυνση: Θεμιστοκλή Σοφούλη 91, Βαθυ Σάμου,  ΤΚ 83100 (ΑΦΜ ΔΟΥ ΣΑΜΟΥ)

  Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της tsoumakis.gr. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα tsoumakis.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

  1. Παραγγελίες

   

  H παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα από την επιχείρηση  από την στιγμή που θα λάβετε ενημέρωση γι’ αυτήν με χρήση της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και/ή τηλεφωνικά  στον αριθμό που θα έχετε καταχωρίσει κατά την παραγγελία σας. Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε καταχωρηθείσας παραγγελίας επιβεβαιώνεται και η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε. Η επιχείρηση  υποχρεούται να σας ενημερώσει εγκαίρως σε περίπτωση της μη διαθεσιμότητας ή μεταβολής του χρόνου αποστολής της παραγγελίας.

  Στις αναγραφόμενες τιμές των διάφορων προϊόντων που διατίθενται μέσω του tsoumakis.gr  συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.

  Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στο  tsoumakis.gr μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση αλλά χωρίς να έχουν ισχύ για την παραγγελία που έχει ήδη καταχωρηθεί. Oι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων ισχύουν για αγορές μόνο από το tsoumakis.gr.

  Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που καταχωρούνται μέσω του tsoumakis.grισχύουν μόνο για παραγγελίες που γίνονται μέσω του tsoumakis.grακόμα και αν η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από το φυσικό κατάστημα της εταιρίας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Στην περίπτωση που έχει διατεθεί ένα μικρό ή περιορισμένο απόθεμα προϊόντος με έκπτωση, η επιχείρηση  διατηρεί εύλογο δικαίωμα οι σχετικές παραγγελίες να εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πελατών της και με σειρά προτεραιότητας λήψης της παραγγελίας.

  Η επιχείρηση προσπαθεί να σας εξασφαλίζει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, παρά ταύτα και στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν λάθη ή σφάλματα σε πληροφορίες, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες καθώς και τιμών προϊόντων που αναγράφονται στο tsoumakis.grκαι δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των δεδομένων ενός προϊόντος. Σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε τυχόν σφάλματα ή λάθη στη διευκρίνιση ενός προϊόντος, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με την επιχείρηση στο τηλέφωνο 22730 28758 ή με αποστολή e-mail στο sales@tsoumakis.gr.

   Ο πελάτης θα πρέπει να έχει καταχωρίσει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και στοιχεία εισόδου (e-mail) και τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας (Password) της επιλογής του, όταν επιθυμεί να διατηρεί ιστορικό παραγγελιών.

  Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα της καταχώρισης των προσωπικών στοιχείων του πελάτη ώστε να δύναται να ενημερώνει τους πελάτες της για τα προϊόντα της χωρίς να κάνει κατάχρηση αυτού του δικαιώματος της.

  Τα προσωπικά σας στοιχεία σε ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

  Για την επιλογή ενός προϊόντος και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς ή εφαρμογές για το οποίο το επιλέξατε είστε ο μόνος υπεύθυνος .


  2. Ασφάλεια


  Η επιχείρηση μας αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος μας επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

  3. Αναγνώριση Πελάτη


  Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: το email Χρήστη (username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
  Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

  4. Απόρρητο Συναλλαγών


  Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή/μέλος στην εταιρεία μας είναι εμπιστευτικές και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:
  Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
  Η επιχέιρηση μας δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
  Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.


  5. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

  Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του tsoumakis.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του tsoumakis.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.


  6. Τρόποι Πληρωμής

  Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους 

  • Με αντικαταβολή στον χώρο παράδοσης: Πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων στον χώρο σας (χωρίς επιβάρυνση). 
  • Με μετρητά στο κατάστημα: Εάν επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μπορείτε να τα πληρώσετε στο κατάστημα μας. 
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. 

  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR7401104010000040188359265
  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR7201727080005708013176737
  ALPHA BANK:GR7001406020602002101085360

   Δικαιούχος: Νίκος Τσουμάκης

  Μετά από την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για επιβεβαίωση και κατόπιν θα σας αποσταλούν τα προϊόντα που επιλέξατε.

  Οι παραγγελίες θα εκτελούνται μετά την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας στον παραπάνω λογαριασμό.

  • Πληρωμές με Χρεωστικές - Πιστωτικές κάρτες (12 άτοκες δόσεις) μέσω του συστήματος ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς

   Δυνατότητα πληρωμής με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard και Maestro οποιασδήποτε ελληνικής ή ξένης τράπεζας αλλά και κάρτες Diners, Discover και American Express. Δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις

   Με τη διασύνδεση μέσω της μεθόδου "Redirection", o πελάτης ολοκληρώνοντας τις αγορές του και εκκινώντας τη διαδικασία πληρωμής στο δικτυακό τόπο της επιχείρησης, μεταβαίνει αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter όπου ενημερώνεται για τη σχετική χρέωση και πληκτρολογεί τα στοιχεία της κάρτας του.Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το Πειραιώς Paycenter, το οποίο ενημερώνει αυτόματα την επιχείρηση. Ο πελάτης έχει αυτόματα επιστρέψει στο δικτυακό τόπο της επιχείρησης από όπου και ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Διευκρινίζουμε ότι το κατάστημα Tsoumakis.gr δεν επεξεργάζεται και δεν διατηρεί τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτα. Για την χρήση της υπηρεσίας αυτής πρέπει να αποδέχεστε τους όρους της υπηρεσίας ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς

  • Πληρωμή με χρήση πιστωτική κάρτας μεσω της υπηρεσίας PAYPAL:   Για την πληρωμή της παραγγελίας σας με πιστωτική, η εταιρίας μας συνεργάζεται με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, την  PAYPAL. Με αυτό τον τρόπο σας εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των συναλλαγών σας. Διευκρινίζουμε ότι το κατάστημα Tsoumakis.gr δεν επεξεργάζεται και δεν διατηρεί τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτα. Για την χρήση της υπηρεσίας αυτής πρέπει να αποδέχεστε τους όρους χρήσης της εταιρίας PAYPAL. Στην σελίδα www.paypal.com μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες και τους όρους χρήσης του PayPal.

  Αποστολές και Επιστροφές παραγγελιών.

   Για όλη την Ελλάδα. (Για αποστολές στην Κύπρο διαβάστε παρακάτω)

  Σημείωση: Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 20 €

  Ανάλογα με τα προϊόντα που επιλέξατε υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι αποστολής.                                                                                                                       

  Σημείωση: Οι περισσότερες περιπτώσεις (90 – 95%) των παραγγελιών αφορούν προϊόντα μικρού βάρους και όγκου. 

  • Για προϊόντα μικρού βάρους και όγκου (μηχανισμοί, μάσκες, πετονιές, ηλεκτρονικές συσκευές, καλάμια, ψαράκια κτλ.) η παραγγελία σας αποστέλλεται με εταιρεία ταχυμεταφορών και την παραλαμβάνετε στον χώρο που θα υποδείξετε. Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).Τα έξοδα αποστολής είναι 5,5€ και για αγορές άνω των 99€ η αποστολή είναι δωρεάν για δέματα έως 2 κιλά.  

  Εάν τα προιόντα που επιλέξατε είναι μεγαλύτερου βάρους (μεσαίου ή μεγάλου βάρους) θα σας ενημερώσουμε πριν την αποστολή τους. 

  • Για προϊόντα μεσαίου βάρους και όγκου (άνω των 2 κιλών) η παραγγελία σας αποστέλλεται με εταιρεία ταχυμεταφορών και την παραλαμβάνετε στον χώρο που θα υποδείξετε. Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).Τα έξοδα αποστολής είναι 5,5€ και για κάθε επιπλέον κιλό 1 €. 

  Για αγορές άνω των 99 € η αποστολή είναι δωρεάν για δέματα έως 2 κιλά.  Εάν το βάρός είναι μεγαλύτερο επιβαρύνεστε μόνο 1 € ανά κιλό.

   

  • Για προϊόντα μεγάλου βάρους ή όγκου, η αποστολή γίνεται αποκλειστικά με τα ΕΛΤΑ (Ελληνικά ταχυδρομεία) και όχι με εταιρία ταχυμεταφορών.
   Πριν την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

   Για την Κύπρο.

  Σημείωση: Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 20 €

   Για όλα τα προϊόντα η παραγγελία σας αποστέλλεται με εταιρεία ταχυμεταφορών και την παραλαμβάνετε στον χώρο που θα υποδείξετε. Η παράδοση γίνεται συνήθως από 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).Τα έξοδα αποστολής είναι:

  •  23,00 € για προιόντα βάρους έως 1 κιλό  
  •  28,20€ για προιόντα βάρους έως 2 κιλά
  •  30,72 € για προιόντα βάρους έως 2,5 κιλά 

     

  7. Εξέλιξη παραγγελίας.

  Αφού υποβάλετε την παραγγελία σας δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή επικοινωνώντας μαζί μας στο email: sales@tsoumakis.gr, είτε στο τηλέφωνο 2273028758.

  Εάν υπάρξει κάποια ανωμαλία θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας         

  1.  Επιστροφές προιόντων. 

  Μπορείτε να μας επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε εντός 5 ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους εφόσον βρίσκονται στην ίδια κατάσταση  στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχει παραβιαστεί η συσκευασία μαζί με την απόδειξη πώλησης. Στην περίπτωση αυτή θα σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν προτίθεστε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γνωρίζοντας μας έναν αριθμό τραπεζικού λογαριασμού για να σας επιστρέψουμε την αξία του προϊόντος μετά την παραλαβή του ή να σας πιστώσουμε με το αντίστοιχο ποσό.

   


  9. Καθυστέρηση παραγγελίας

  Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

   

   Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει η σπάνια περίπτωση να έχει εξαντληθεί και το ηλεκτρονικό μας σύστημα (on line) να μην έχει προλάβει να ενημερώσει αυτόματα για την διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα να γίνει και ακύρωση της παραγγελίας χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τον καταναλωτή.

   Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

   Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.


  10. Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων


  Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.

  11. Ενημερωτικά e-mail (newsletters)

  1. Η επιχείρηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email.

  2. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους.

  3. Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί

  4. Βάλετε τη διεύθυνση αποστολής του tsoumakis.gr sales@tsoumakis.gr στη safe list σας

  5. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της Επιχείρησης, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site.

  6. Η επιχείρηση χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletter. Δεν παραδίδει σε 3ους πληροφορίες σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας

  7. Η ενημέρωση από την Επιχείρηση, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο tsoumakis.gr, χρησιμοποιώντας το site μας, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

  Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ.