Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2273028758

Το ψάρεμα του μήνα

Γραφτείτε τώρα στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε συνεχώς τα νέα μας

Άμεση παράδοση και δωρέαν αποστολη

Κατασκευαστές

  Πληροφορίες

  Το Tsoumakis.gr

   

  Ποιοι είμαστε.

   

  Το tsoumakis.gr αποτελεί κομμάτι της εμπορικής δραστηριότητας της επιχείρησης «Ν. Τσουμάκης, Είδη αλιείας - Ναυτιλιακά».

  Η επιχείρηση από το 1993 δραστηριοποιείται και επεκτείνεται συνεχώς στον χώρο των ειδών αλιείας και των ναυτιλιακών προσφέροντας στους πελάτες της, επαγγελματίες και ερασιτέχνες την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και προιόντων.

   

  Το tsoumakis.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει καλύτερη πιο σύγχρονη εξυπηρέτηση και φυσικά τις χαμηλότερες τιμές παραμένοντας όμως πιστοί στους στόχους μας.

   

  Στόχοι.                                                                                                    

   

  • Εμπιστοσύνη. Η επιχείρηση μας έχει πετύχει μία ιδιαίτερη σχέση με τους πελάτες της, αφού συνεχώς βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε ανάγκη που θα σας δημιουργηθεί, σχεδόν κάθε προϊόν που θα σας προτείνουμε ή θα επιλέξετε το έχουμε δοκιμάσει και γνωρίζουμε την απόδοση του. Σαν αποτέλεσμα  ο κατάλογος μας ενημερώνεται συνεχώς και περιέχει προϊόντα τα οποία θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένο. Αυτό που επιθυμούμε είναι η ίδια σχέση εμπιστοσύνης με τους φίλους «φυσικούς» πελάτες μας να εδραιωθεί και στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

   

  • Προϊόντα. Συνεχώς προσθέτουμε νέα προϊόντα συνάπτοντας συμφωνίες με τους καλύτερους κατασκευαστές και παρακολουθώντας τα νέα και τις εξελίξεις στον χώρο αλλά και ακούγοντας πάντα τις δικές σας προτάσεις.

  Έτσι θέλουμε να έχουμε την καλύτερη γκάμα προϊόντων διατηρώντας όμως την ποιότητα σε άριστο επίπεδο.

   

  • Χαμηλότερες Τιμές. Φροντίζουμε για κάθε ανάγκη σας να σας προτείνουμε περισσότερες από μία λύσεις διατηρώντας πάντα στο 100% την σχέση ποιότητας – τιμής.

  H πολυετής παρουσία μας και η σχέση εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές μας, μας δίνει την δυνατότητα για ακόμα καλύτερες τιμές.

   

  Εδρα. 

   

  Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην διεύθυνση:

  Θεμιστοκλή Σοφούλη 91, Βαθυ Σάμου,  ΤΚ 83100

   

  tsoumakis.gr

  Τηλ. 2273028758

  FAX: 2273089761

  Νίκος Τσουμάκης