Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2273028758

Το ψάρεμα του μήνα

Γραφτείτε τώρα στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε συνεχώς τα νέα μας

Τρελές προσφορές στα είδη αλιείας και στα ναυτιλιακά κάθε μήνα!

Άμεση παράδοση και δωρέαν αποστολη

Κατασκευαστές

  Πληροφορίες

  ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ WHITE KILLER (WHITE) Μεγαλύτερη προβολή

  ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ WHITE KILLER (WHITE)

  10123

  Νέο

  Για χρήση τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας

  Περισσότερες λεπτομέρειες

  Η White Killer Bukva διαθέτει σκληρό σώμα με λεπτό ύφασμα UV, σε χρωματισμούς που την κάνουν ιδανική για χρήση τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας.

  Στην καλαμαριέρα White Killer Bukva θα βρείτε και την πατέντα της DTD, το Εφέ Φωτεινής Αντίθεσης. Όταν βάλετε την White Killer Bukva στον ήλιο θα διαπιστώσετε ότι το σώμα της είναι διάφανο, αλλά σχηματίζονται ευκρινώς τα περισσότερα στοιχεία του σώματός της. Αυτό το χαρακτηριστικό σε συνδυασμό με την χρωματιστή λωρίδα στη ράχη της, τη βοηθούν να είναι αποτελεσματική κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της όμως είναι το εφέ φωσφόρου που παράγει. Η DTD σε αυτό το μοντέλο εφάρμοσε εφέ διπλού φωσφόρου, δηλαδή στο ήδη φωσφορούχο σώμα, υπάρχει μια λεπτομέρεια στο κέντρο. Ένα σχήμα σαν δάκρυ με πολύ έντονο μπλε φώσφορο. Αυτή η λεπτομέρεια, ακόμα και αν δεν λούζετε την καλαμαριέρα σας με φακό UV, φροντίζει να εκπέμπει δυνατό φωτισμό που προκαλεί ιδιαίτερα τα κεφαλόποδα. Το σώμα είναι χρωματισμένο στο λευκό χρώμα που λατρεύουν τα καλαμάρια, διαθέτει όμως και μια πινελιά χρώματος και πιο συγκεκριμένα μια γραμμή στην ράχη, που θα δώσει άλλον «αέρα» στο τεχνητό σας και θα πολλαπλασιάσει τις επιδόσεις του, ανάλογα την φάση του φεγγαριού. Πάνω στο σώμα επίσης υπάρχουν ζωγραφισμένα λέπια, που συμπληρώνουν ένα αληθοφανές και πολύ προκλητικό εφέ.

   

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  Κωδικός:10123

  Μέγεθος:2

  Βάρος:7.9γρ

  Μήκος:6.5

   

  Εφέ φωτεινής αντίθεσης

  • Ζωντανά χρώματα
  • Εφέ μπλε λάμψης
  • Ανοξείδωτα αγκύλια
  • Ανοξείδωτος, ισχυρός κρίκος
  • Διαφανές φωσφορίζων σωμα

  Λίγα λόγια για την DTD

   

  H DTD  είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ειδών αλιείας στην Ευρώπη με μεγάλη εξειδίκευση στις Καλαμαριέρες που έχουν φτιαχτεί ειδικά για τα νερά της Μεσογείου.

  Όλα τα προϊόντα της είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και δοκιμών σε συνεργασία με έμπειρους ψαράδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

  Όλα τα προϊόντα της τα κατασκευάζει εξολοκλήρου στην Ευρώπη.

   

  7.50€

  Αξεσουάρ

  30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: