Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2273028758

Το ψάρεμα του μήνα

Γραφτείτε τώρα στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε συνεχώς τα νέα μας

Τρελές προσφορές στα είδη αλιείας και στα ναυτιλιακά κάθε μήνα!

Άμεση παράδοση και δωρέαν αποστολη

Κατασκευαστές

  Πληροφορίες

  Έκπτωση! SHIMANO CATANA 4000FD Μεγαλύτερη προβολή

  SHIMANO CATANA 4000FD

  4000 FD

  Νέο

  Aκρίβεια, δύναμη και αποδόσεις σε χαμηλή τιμή


  Περισσότερες λεπτομέρειες

  Ο Catana εδώ και πολλά χρόνια είναι ο μηχανισμός spinning με τις περισσότερες πωλήσεις για την Shimano στην Ευρώπη. Οι μηχανισμοί Shimano Catana FD είναι δυνατοί, στιβαροί, ομαλοί στη λειτουργία και αξιόπιστοι μετά από μακροχρόνια χρήση. Η περιστροφή της μπομπίνας και η συνεργασία των μηχανικών μερών είναι άριστη, ενώ όλα τα εξαρτήματά τους αντέχουν στον χρόνο. Η τιμή τους δε, παραμένει ιδιαίτερα χαμηλή για έναν μηχανισμό με τέτοια ποιότητα.

  Επιπλέον, η Shimano αναβάθμισε αρκετά από τα μηχανικά μέρη του Catana FD με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί σημαντικά η δύναμη των φρένων, σε σχέση με τα FC. Γενικότερα ο Shimano Catana είναι ισχυρότερος μηχανισμός και έτοιμος να τα βάλει με μεγαλύτερα θηράματα.

  Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των Shimano Catana FD είναι η ευχρηστία τους και προσαρμοστικότητα σε διάφορες τεχνικές ψαρέματος. Spinning στη θάλασσα, ψάρεμα πέστροφας, Feeder, Match είναι μερικές μόνο από τις τεχνικές, τις ανάγκες των οποίων καλύπτει πλήρως ένας Shimano Catana FD.

  Ο Catana είναι συνώνυμος με την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις επιδόσεις που θα περιμένατε από ένα προϊόν της Shimano, χωρίς να επιβαρύνει την τσέπη σας. Για τους λόγους αυτούς αποτελεί και τον αγαπημένο μηχανισμό των νέων φίλων του Spinning στην Ελλάδα.

  Εκτός από την Αντεπιστροφή, οι Catana FD διαθέτουν και το σύστημα Propulsion Line Management, για καλύτερη διαχείριση της μεσινέζας και επίτευξη μεγαλύτερων βολών, χωρίς εμπλοκές.

  Τέλος, οι νέοι Catana FD διαθέτουν χαμηλότερο βάρος από τα προηγούμενα μοντέλα.

   

  Επεξήγηση των τεχνολογιών της SHIMANO

   

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

   

  ΚΩΔΙΚΟΣ:CAT4000FD

  ΒΑΡΟΣ: 335γρ

  ΣΤΡΟΦΕΣ: 5.2:1

  ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 0,25χιλ-260μ   0,30χιλ - 180μ    0,35χιλ - 130μ

  ΡΟΥΛΕΜΑΝ:2 + 1

   

  3 Χρόνια εγγύηση

  57.60€

  -10%

  29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: