Menu
DTD TAI RUBBER OCTOPUS KABURA
  • DTD TAI RUBBER OCTOPUS KABURA

DTD TAI RUBBER OCTOPUS KABURA (PINK)

50411-PINK

Με υδροδυναμικό σχήμα

12,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Περιγραφή

Tai Rubber Kabura Octopus της DTD. Ένα αποδοτικό ψάρεμα το οποίο ανθίζει τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου.

Τα DTD Octopus μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα περιπτώσεων με ζωντανό δόλωμα, ή με σιλικονούχο καλαμαράκι. Στην πράξη μοιάζει πολύ με κοντοφύλακα, αλλά απαιτεί πιο λεπτά εργαλεία. Αποτελείται από μεταλλικό κεφάλι το οποίο μοιάζει με μικρό χταπόδι και από τρέσα σιλικόνης με μεγάλα πλοκάμια. Το μεταλλικό σώμα έχει υποστεί ολογραφική επεξεργασία ώστε τα χρώματά του να φαίνονται ρεαλιστικά μέσα στο νερό. Διαθέτει επίσης, μεγάλου μεγέθους, αληθοφανή μάτια.

Τα Tai Rubber Kabura αποτελούν έναν πολύ καλό συνδυασμό τεχνογνωσίας και λειτουργικότητας. Διαθέτουν υδροδυναμικό σχήμα το οποίο τους επιτρέπει να βυθιστούν γρήγορα. Καθώς το Tai Rubber Kabura κατεβαίνει, τα πλοκάμια προσδίδουν έξτρα κίνηση, προκαλώντας την αντίδραση θηρευτών. Διαθέτουν έντονα χρώματα και ζωντανά μάτια τα οποία προσελκύουν τα θηράματα.

Τα DTD Octopus είναι έτοιμα, αρματωμένα με δύο Assist Hooks και τρέσες οι οποίες μοιάζουν με πλοκάμια.

Δοκιμάστε τα σε βάθη κάτω από τα 50 μέτρα.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Βάρος:80gr

Μήκος:14cm

 

Λίγα λόγια για την DTD

H DTD είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ειδών αλιείας στην Ευρώπη με μεγάλη εξειδίκευση στις Καλαμαριέρες που έχουν φτιαχτεί ειδικά για τα νερά της Μεσογείου.

Όλα τα προϊόντα της είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και δοκιμών σε συνεργασία με έμπειρους ψαράδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Όλα τα προϊόντα της τα κατασκευάζει εξολοκλήρου στην Ευρώπη.

Λεπτομέρειες προϊόντος
50411-PINK
100 αντικείμενα
Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook