Menu
  • -10%
SHIMANO NASCI 3000HG FC
  • SHIMANO NASCI 3000HG FC
  • SHIMANO NASCI 3000HG FC
  • SHIMANO NASCI 3000HG FC
  • SHIMANO NASCI 3000HG FC

SHIMANO NASCI 3000HG FC

NAS3000HGFC

Ανθεκτικός μηχανισμός

132,00 €
118,80 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Περιγραφή

Η νέα σειρά μηχανισμών Spinning Nasci FC ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ψαράδων για απόλυτα ομαλή περιστροφή και ανθεκτικότητα απέναντι στις απαιτήσεις, πολλών διαφορετικών τεχνικών ψαρέματος.

Ο Nasci FC είναι εφοδιασμένος με την τεχνολογία CoreProtect για αύξηση της αντοχής κατά της διάβρωσης, με αδιαβροχοποίηση, χωρίς δημιουργία της αίσθησης δυσκολίας κατά την περιστροφή.

Η τεχνολογία ψυχρής σφυρηλάτησης Hagane Gear της Shimano παρέχει απαράμιλλη ανθεκτικότητα των γραναζιών, σε σύγκριση με μηχανισμούς όπου τα γρανάζια τους προέρχονται από διαδικασία χύτευσης, ή άλλου τύπου μηχανικές κατεργασίες. Η τεχνολογία Silent Drive είναι μια από τις τεχνολογίες τις οποίες συναντάμε σε μηχανισμούς ναυαρχίδες της εταιρίας κι είναι αυτή η οποία προσφέρει ομαλή περιστροφή, χαρίζοντας μια εντελώς αθόρυβη και απαλή λειτουργία, μειώνοντας παράλληλα τις δονήσεις της μπομπίνας κι αυξάνοντας την απόδοση τυλίγματος.

Σχεδιασμένος για απόδοση με την ποιότητα της Shimano και ιδιαίτερη επιμέλεια στη λεπτομέρεια, η πρόσφατα επανασχεδιασμένη σειρά μηχανισμών Spinning Nasci FC θα απoδώσει όταν αυτό είναι πραγματικά απαραίτητο.

Η τεχνολογία X-Ship είναι κάτι περισσότερο από ένα ρουλεμάν υποστήριξης. X-Ship είναι ο συνδυασμός ενός κεντρικού γραναζιού κρύας σφυριλάτησης και ενός μπρούτζινου. Τα δύο εξαρτήματα δεν καταπονούν το ένα το άλλο, διατηρούνται σε άψογη κατάσταση και παρέχουν δύναμη και ομαλή λειτουργία για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με την τεχνολογία X-Ship, η Shimano ανέβασε τους μηχανισμούς spinning σε άλλο επίπεδο. Οι χρήστες θα διαπιστώσουν την αποτελεσματική λειτουργία και τη δύναμη που παρέχει η κατά τα άλλα εύκολη περιστροφή της μανιβέλας. Με τη χρήση ενός μεγάλου μεγέθους γραναζιού, την τοποθέτηση του άξονα κίνησης πιο κοντά στο κέντρο του γραναζιού και την υποστήριξή τους από δύο ρουλεμάν, οι τεχνικοί της Shimano αύξησαν κατά 20% τη δύναμη του μηχανισμού μειώνοντας την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει κανείς.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ:

Waterproof Drag: Με την τοποθέτηση μιας σειράς από φλάντζες, το σύστημα φρένων προστατεύεται από την είσοδο ξένων στοιχείων όπως νερό, ή σκόνη και επιτρέπει στα φρένα να λειτουργούν αρμονικά.

CoreProtect: Η τεχνολογία CoreProtect είναι στην ουσία μια έξτρα επικάλυψη η οποία αδιαβροχοποιεί συγκεκριμένα, ευαίσθητα τμήματα του μηχανισμού, όπως το roller clutch και το line roller.

Cross Carbon Drag: Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των φρένων επιτρέπει στον χρήστη να πραγματοποιεί μικρορυθμίσεις, ενώ η λειτουργία των φρένων είναι απόλυτα ομαλή και γραμμική.

Hagane Gear: Ειδικά στους Nasci, η Shimano έχει τοποθετήσει το μεγάλης διάρκειας ζωής γρανάζι Hagane Gear το οποίο παρέχει ασύγκριτη δύναμη και ομαλή λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τεχνολογία Hagane κάνει τον μηχανισμό να συμπεριφέρεται σαν μόλις να τον βγάλατε από το κουτί του.

GFreeBody: Είναι η τεχνολογία η οποία αναπτύχθηκε από την Shimano και μεταφέρει το κέντρο βάρους του μηχανισμού πιο κοντά στο άξονα του καλαμιού με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η αίσθηση κατά την βολή και να μην αυξάνεται η κούραση στον καρπό κατά την πολύωρη χρήση.

Propulsion Line Management System: Μια σειρά από εξαρτήματα (Χείλος Μπομπίνας, Πικάπ, Line Roller) τα οποία συμβάλουν στη διαχείριση της μεσινέζας, ή του νήματος έχουν βελτιωθεί, ώστε να επιτυγχάνονται μεγαλύτερες βολές. Το πιο χαρακτηριστικό είναι το χείλος της μπομπίνας, για το οποίο πραγματοποιήθηκαν άπειρες βολές και μελέτες σε υπολογιστή. Το αποτέλεσμα ήταν ακόμη πιο μακρινές βολές σε σχέση με τον παλαιότερο σχεδιασμό, ενώ εμποδίζεται η δημιουργία τούφας και κόμπων. Επίσης η μεσινέζα ξετυλίγεται σε μικρότερες σπείρες, άρα προκαλεί λιγότερη τριβή.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

ΚΩΔΙΚΟΣ: NAS3000HGHC

ΒΑΡΟΣ: 240gr

ΣΤΡΟΦΕΣ: 6.2:1

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 0.25kg/210m

DRAG POWER:9 kg

Επεξήγηση των τεχνολογιών της SHIMANO

3 Χρόνια εγγύηση

Λεπτομέρειες προϊόντος
NAS3000HGFC
50 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

ΣΤΡΟΦΕΣ
4.9.1
ΒΑΡΟΣ
518gr
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
0.35/240m
ΡΟΥΛΕΜΑΝ
1
Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κωδικός: MATE 30

SIM ENGINEERING MATE 30

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 3+1 ρουλεμάν υψηλής ποιότητας Σώμα γραφίτη Μπομπίνα αλουμινίου Ενισχυμένο τόξο αλουμινίου Κεντρικό γρανάζι από κράμα ψευδαργύρου Μπροστινό φρένο Ισορροπημένο στροφείο Σύστημα στιγμιαίας αντεπιστροφής με ρουλεμάν Χερούλι με λαβή Rubber

Τιμή 25,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ART 549

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΛΑΔΙ STONFO ART 549

Λιπαντικό λάδι σιλικόνης. Είναι αδιάβροχο και έτσι διαρκεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Είναι ιδανικό για τη λίπανση μηχανισμών, οδηγών καλαμιού, αλλά και για διάφορες άλλες χρήσεις.

Τιμή 3,50 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook