Menu
  • -10%
SHIMANO SEDONA 500 FI
  • SHIMANO SEDONA 500 FI
  • SHIMANO SEDONA 500 FI
  • SHIMANO SEDONA 500 FI
  • SHIMANO SEDONA 500 FI

SHIMANO SEDONA 500 FI

SE500FI

Ποιοτικός μηχανιμσός

82,00 €
73,80 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Περιγραφή

Νέα έκδοση του ιδιαίτερα δημοφιλούς Sedona από την Shimano, η νέα FI σειρά παρουσιάστηκε μέσα στο 2017. Με στόχο την αριστεία στην μηχανική, η Shimano ανέβασε πάλι τα στάνταρ με την ενσωμάτωση του Hagane γραναζιού κρύας σφυρηλάτησης.

Εκμεταλλευόμενη την μοναδική τεχνογνωσία της Shimano στη διαχείριση μετάλλου, 200 τόνοι πίεσης ασκούνται πάνω στην πρώτη ύλη του μετάλλου, παράγοντας ένα τέλεια σχηματισμένο γρανάζι, χωρίς κοπές και ατέλειες. Αυτή η κατασκευαστική μέθοδος είναι μοναδική στον χώρο και η Shimano παλαιότερα την χρησιμοποιούσε μόνο στα ακριβά μοντέλα. Γι' αυτό το λόγο η ενσωμάτωση του Hagane γραναζιού στη σειρά Sedona FI αποδίδει ένα άψογο σε δύναμη και ευελιξία ψάρεμα. Επιπρόσθετα, η σειρά Sedona FI διαθέτει G Free Body, μεταφέροντας το κέντρο βάρους του μηχανισμού πιο κοντά στο καλάμι, βελτιώνοντας την απόδοση των βολών και μειώνοντας την κούραση του ψαρά.

Για την περαιτέρω βελτίωση των βολών, το AR-C Spool προκαλεί μεγαλύτερες ρίψεις και αποτρέπει τη δημιουργία κόμπων ενώ το Varispeed II εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή του νήματος, κάνοντας το Sedona FI ιδανικό και για χρήση νήματος ή μεσινέζας. Με σκοπό την σωστή διαχείριση οποιουδήποτε τεχνητού στις διάφορες τεχνικές ψαρέματος, η Shimano τοποθέτησε σε όλα τα μοντέλα της σειράς 3+1 ρουλεμάν και ισχυρά φρένα από 3 έως 11 κιλά δύναμη ανάλογα με το μέγεθος.

Εάν συγκρίνετε το προηγούμενο μοντέλο Shimano Sedona FE με το νέο μοντέλο, ο Sedona FI έχει πραγματικά αναβαθμιστεί λόγω της τεχνολογίας Hagane Gear, του επανασχεδιασμένου ρότορα με χαμηλότερο βάρος και τις βελτιωμένες επιδόσεις φρένων στα μεγέθη από 3000 έως 5000.

Η Shimano δεν παρέβλεψε και την αισθητική πλευρά του Sedona και πρόσθεσε ένα εντυπωσιακό ασημένιο φινίρισμα με χρυσά στοιχεία. Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Sedona FI αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του καθώς είναι και προσιτός σε όλους τους αλιείς.

Επεξήγηση των τεχνολογιών της SHIMANO

3 Χρόνια εγγύηση

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 

ΚΩΔΙΚΟΣ: S2500FI

ΒΑΡΟΣ: 180gr

ΣΤΡΟΦΕΣ: 5.0:1

ΡΟΥΛΕΜΑΝ: 3 S SUS + 1 RB

ΑΝΑΚΤΗΣΗ:  69 εκ

Λεπτομέρειες προϊόντος
SE500FI
100 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

ΣΤΡΟΦΕΣ
4.9.1
ΒΑΡΟΣ
518gr
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
0.35/240m
ΡΟΥΛΕΜΑΝ
1
Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
10 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook